Een tweetal jaar geleden verhuisde AC, dat gespecialiseerd is in o.a. reinigingsmachines, van Diepenbeek naar Genk. Een blik op de grote site geeft bezoekers meteen een inkijk in de plannen van het bedrijf. Dit was de gelegenheid om het aanbod te doen uitgroeien tot een totaalpakket.

DEEL DEZE INFO MET UW NETWERK

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Vorige nieuwbrieven

AANDACHT VOOR UW BEDRIJF EN MILIEU

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn en u te inspireren

AC-bvba is aanvankelijk gestart met de verkoop en verhuur van zowel kleine als grote reinigingsmachines. Na de verhuizing werden daaraan onder andere papier en handzeep en de bijbehorende dispensers toegevoegd. Op die manier is de cirkel rond en is AC- bvba helemaal klaar om naast de industrie, kmo’s en gemeenten ook rusthuizen en scholen te kunnen beleveren met een totaalpakket.

Het assortiment verruimen is niet zo moeilijk, de uitdaging is om het ook ecologischer te maken. Iets waar we bij AC-bvba volop werk van maken. Er wordt gekozen voor zoveel mogelijk ecologisch verantwoorde reinigingsproducten en papier dat aan de FCS-normen voldoet.

Aandacht voor het milieu is een van de stokpaardjes van AC, meedenken met de klant is dat ook. Productieterugval of sterke groei; door een weldoordachte aanpak kan AC-bvba steeds tegemoetkomen aan de noden van de klant. Bovendien helpt AC-bvba de klant op weg om met eerder kleine ingrepen veel te bereiken. Een klant bespaarde maar liefst 40% door andere toiletrolhouders en zeep- en papierdispensers te installeren.

Ook het exclusiviteitscontract dat AC-bvba recent afsloot met Comac voor de aankoop van enkele straatveegmachines, kadert in deze flexibiliteit. Doordat AC-bvba de mogelijkheid biedt om deze toestellen te huren, blijven de kosten voor de afnemer beperkt en kan hij/zij investeren in andere zaken.

U bent van harte welkom in onze kantoren

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij horen het graag van u.